He’s all that – movie review

Processed with VSCO with m5 preset

Titel: He’s all that
Acteurs: Addison Rae, Tanner Buchanan
Regisseur: Mark Waters
Schrijver: R. Lee Fleming Jr. Genre: Romantische komedie
Mijn beoordeling: 4.5/10

He’s all that

Padgett woont alleen met haar moeder en ze hebben niet heel veel geld, al verdient Padgett tegenwoordig wel geld met samenwerkingen op social media. Maar ze doet alsof ze het perfecte leventje leidt, dat ze rijk is en het perfecte vriendje heeft. Maar dan betrapt ze haar vriendje met een ander en dat werd live uitgezonden. Na de break-up, zegt ze dat ze iedereen in een prom koning kan veranderen en gaat ze een weddenschap aan. Haar vienden kiezen voor de nerd van de school, Cameron.

Review

Dit is natuurlijk een remake van de film ‘she’s all that’ uit de jaren 90. In die film, een jongen wordt gedumpt door zijn vriendin en hij verandert de minst populaire meisje in een prom koningin. Maar je kon meteen al zien dat ze gewoon al heel knap was. Hetzelfde geldt voor deze film, want ze hebben alleen het haar van Cameron geknipt en hem fancy kleding gegeven. Het was indrukwekkender geweest als het echt een make-over was.

Maargoed, ik was een beetje bang om deze film te zien, want het is een remake en meestal zijn die films nooit heel erg goed. Meestal is het origineel een stuk beter. En daar ben ik het nog steeds mee eens, na het zien van deze film. Deze film focust zich ook heel erg op social media. En ik weet niet of ik de enige ben, maar ik heb echt een hekel aan de films die draaien om social media. Die films zijn vaak erg slecht. De hoofdpersonage Padgett is een online influencer en ze geeft heel veel om volgers en geld/samenwerkingen. Ze deelt echt letterlijk elk moment op het internet. Maar het is wel heel erg nep, want ze doet alsof ze perfect wakker wordt, terwijl ze dus van tevoren make-up op doet. Een beetje wat de meeste influencers doen volgens mij. Doen alsof hun leventje perfect is.

Maar eerlijk gezegd, denk ik niet eens dat Padgett echt heel veel veranderd is als persoon. Ze deelt aan het einde van de film nog steeds alles op social media. Dus is ze dezelfde persoon als aan het begin van de film. Het enige verschil is dat ze de hart van de jongen heeft veroverd. Maar in het origineel (she’s all that) had volgens mij de hoofdpersonage groei doorgemaakt en werd hij een stuk aardiger.

Normaal gesproken let ik niet zoveel op het camerawerk. Ik ben daar geen expert in, maar dit keer viel mij wel een aantal dingen op. Er werd op sommige momenten vanuit een gekke hoek gefilmd, zoals een camera achterop een auto. Eerlijk gezegd, vond ik dat er niet uitzien. En ik weet niet wie de camera vasthield, maar op sommige moment was het beeld echt heel erg shaky. En dat irriteerde mij. Ook hadden ze van mij het stuk met de dance-off aan het einde van de film weg kunnen laten. Dat was echt heel slecht en genant om te zien.

Voor mijn gevoel waren de acteurs wel oke. Alleen Addison (die Padgett speelt) had af en toe wat gekke gezichtsuitdrukkingen. Ik had het gevoel dat ze op sommige momenten haar lachen moest inhouden. Dat zag er niet zo tof uit. Uiteraard is dit pas haar eerste film, maar daar zou ze echt aan moeten werken. De andere acteurs waren volgens mij wel prima. Ik heb mij nergens aan gestoord in ieder geval.

Er waren dus een aantal dingen die ik niet leuk vond aan deze film, dat is ook de reden waarom ik het een best lage score heb gegeven. Vaak probeer ik een zesje te geven als ik een film wat minder vond, maar ik had dit keer iets teveel minpunten voor een voldoende. De film kon gewoon een stuk beter zijn als ze meer hun best hadden gedaan. Tuurlijk zal het nooit een award winnen, maar voor het genre had het een prima film kunnen worden. Als je vond voorspellende (en beetje slechte) romantische films houdt, probeer dit te kijken. Je kunt het altijd uitzetten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *