8 redenen waarom je the bold type moet kijken

Onlangs begon ik met het kijken naar ‘The bold type’. Ik dacht dat het een nieuwe serie was, maar het blijkt dat er al gewoon 5 seizoenen zijn. Maar dat betekent dat je alles snel kunt bingewatchen en dat is zeker een aanrader. Want na de eerste aflevering kon ik niet meer stoppen. Ben je nog niet overtuigd? Ik geef je 8 redenen waarom je the bold type moet kijken.

8 redenen waarom je the bold type moet kijken.

Vriendschap
Ja, ze maken af en toe ook gewoon ruzie maar uiteindelijk komt het weer goed. Ze hebben een goede vriendschap. Waarschijnlijk omdat ze over hun problemen praten in plaats van het opkroppen. Ze zijn alledrie zo verschillend maar samen brengen ze het beste in elkaar naar boven. Ze zijn onafscheidelijk #GirlsquadGoals

Herkenbaar
Ze wonen in New York en ze werken voor Scarlet Magazine, maar dat betekent niet dat hun leven één en al glamour is. Ze hebben ook problemen, maar daardoor wordt het wel herkenbaar. Ze zijn niet perfect en hun leven is geen sprookje. Ze hebben ook gewoon problemen zoals ex vriendjes en ex vriendinnetjes, genante momentjes en belangrijke problemen zoals racisme, ongezonde beauty standaard en veel meer.

Bespreken belangrijke onderwerpen
Tot nu toe heb ik ze zien praten over racisme, free the nipple, sexualiteit, verkrachtingen, wapens en nog veel meer. Zij beginnen weer het gesprek om over deze onderwerpen te praten. Ik denk dat dit goed is. En ze laten niet alleen maar één kant zien. Sutton heeft bijvoorbeeld een wapen maar Jane vindt wapen verschrikkelijk. Ze laten beide kanten van het verhaal zien. Ik vind dat juist goed.

Humor
Deze drie vrouwen nemen de tijd om over hun problemen te praten maar dat betekent niet dat het alleen maar drama is. Ze maken ook grappen en hebben ook plezier samen. Het is de perfecte combinatie van alles: een beetje drama, belangrijke onderwerpen, liefde en humor. Het is gewoon perfect.

Romantiek
Deze vrouwen hebben ook een liefdesleven en ze daten met leuke knappe mannen en vrouwen. En romantiek is natuurlijk altijd een goede reden om iets te gaan kijken. Je wilt toch weten met wie iemand eindigt? Blijven ze bij elkaar of niet?

Girlpower
Natuurlijk kunnen ze af en toe onzeker zijn over bepaalde dingen maar uiteindelijk zijn ze ook stoer en luisteren ze niet naar hun eigen angsten. Dat vind ik natuurlijk geweldig en inspirerend. Want het leven is te kort en je krijgt spijt als je iets niet doet. Beter iets doen en falen dan iets niet doen en spijt hebben.

Outfit
Ze hebben een redelijk glamourous leventje en ze werken bij Scarlet Magazine, daar hebben ze ook een fashion afdeling en een hele grote kledingkast. Vooral Kat is mijn stijl-icoon. Zij ziet er altijd geweldig uit. En als je denkt dat ze altijd gla jurken aan hebben, dan heb je het mis. Ze dragen ook casual kleding, pyjama’s en jogging broeken, maar toch zien ze er altijd geweldig uit.

New York
Ik heb een hele grote muurposter van New York aan mijn muur hangen. Ik vind dat New York er prachtig uit ziet. Waarschijnlijk heb ik een té rooskleurige beeld van New York. Maar ik ben nog nooit naar New York geweest en heb geen idee hoe het is aan de andere kant van de oceaan. Maar het ziet er gewoon mooi uit op tv.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *