Happy Birthday to me

happy birthday
Happy Birthday! Ja, het is vandaag mijn verjaardag en ik zit nu even heerlijk een blogje te tikken omdat iedereen toch aan het werk is. Eigenlijk ook wel even lekker om even rustig te zitten en te genieten. Ik vierde mijn verjaardag afgelopen weekend al, want het is nu maar een doodnormale dinsdag voor vele mensen.

Ik ben al goed verwend en heb voornamelijk cadeaukaarten gekregen, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Dan kan ik zelf bepalen wat ik ‘koop’ voor mijn verjaardag. Zo heb ik deze ochtend al meerdere e-books gekocht van mijn Bol cadeaukaart. Nu heb ik dus de komende tijd weer genoeg te lezen, zeker nu het mooiere lenteweer er toch echt aan komt. Dus komend weekend kun je mij waarschijnlijk ergens vinden met mijn e-reader. Of ik ben wellicht mijn andere cadeaukaarten aan het uitgeven. Dat kan natuurlijk ook.

Ik kijk uit naar wat het komende levensjaar mij te bieden heeft. Hopelijk wat minder ups en downs dan afgelopen jaar, want dat was toch een rollercoaster. Zeker tijdens de zwaardere lockdowns en avondklok. Maar dat laten we nu hopelijk achter ons. Op naar een mooi, gezond en succesvol jaar met lieve mensen om mij heen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *