Mijn doelen voor juni 2021

Hoe is het nu alweer juni? Voor mij gevoel was de maand mei pas net begonnen. Echt bizar hoe snel de tijd gaat. En ik vind het ook een beetje jammer dat het nu voelt alsof ik heel veel tijd heb verspild in mei en niet echt aan mijn doelen heb kunnen werken. Ik kijk eerst terug op mijn doelen van afgelopen maand en vervolgens deel ik mijn doelen voor de komende maand met jullie.

Terublikken op mei

Lees 10 boeken: Nee, heb ik niet gehaald en ik weet gelukkig wel waarom. Ik was veel te veel bezig met het kijken van Netflix in de avond terwijl ik juist de avonden wou reserveren om te lezen. En natuurlijk kwam het songfestival er ook tussendoor.
Werk aan mijn blog en social media: Mijn grootste fout die ik maakte was dat ik geen concrete doelen voor dit had gemaakt. Ik schreef wel een aantal doelen, maakte wel wat nieuwe TikTok videos maar ik wou eigenlijk meer doen.
Verjaardag: Dit was moeilijk te missen. Ik was 25 mei jarig en dat heb ik wel gevierd.

Mijn doelen voor juni

Aangezien ik mijn doelen voor mei niet echt behaald heb, wil ik het een nieuwe kans geven. Dus dit zijn mijn doelen voor deze maand.

Lees 10 boeken
Het weer wordt beter en beter. Het is niet echt koud meer en ik zal dus meer buiten zijn. En buiten zitten is lekker, maar ik wil wat te doen hebben. Dus kan ik dan een boekje lezen. Ik kreeg 8 e-boeken voor mijn verjaardag dus ik heb nog wel genoeg te lezen.

Werk aan mijn blog en social media kanalen
Aangezien ik afgelopen maand dus niet erg specifiek was, probeer ik dit keer mijn doelen meer SMART te maken. Dus dit zijn mijn doelen.

BLOG: Ik wil proberen om elke dag een blog te publiceren
INSTAGRAM: Probeer dagelijks een foto te plaatsen
TIkTok: Maak elke dag een tiktok gerelateerd aan blog
YouTube: Probeer 1x per week een video op te nemen (optioneel. Hangt af van de tijd).

Hopelijk is het nu makkelijker om dit doel te halen aangezien ik het specifiek heb gemaakt.

Meer dingen die ik in juni wil gaan doen
– Kijk het EK (alleen de wedstrijden van het Nederlands elftal uiteraard)
– Probeer dagelijks te mediteren (maak er een gewoonte van)
– Zorg goed voor jezelf en dat je lekker in je vel zit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *