My Happy Hippie week #2

Een nieuwe week die voorbij is gevlogen, dus het is weer tijd voor een persoonlijke update. Deze week kwam de lente (of de zomer) eindelijk kijken. Na maanden van kou en regen, hebben we eindelijk wat betere temperaturen. Deze week keek ik veel voetbal en genoot ik van de prachtige natuur.

Maandag

Het was weer tijd om te werken. En hoe? Ik schreef ontzettend veel blogartikelen op deze dag en zo had ik genoeg voor de hele week. Het voelde ook goed om dat te doen. Maar ik nam ook een beetje tijd voor mezelf en verfde mijn nagels. Deze kleur is Vondelpark Green van de Hema en het is zeker één van mijn favoriete. ’s Avonds kwam ik weer thuis en at ik deze rechte banaan. Waarschijnlijk één van de meest rechte bananen die ik ooit gehad heb.

Dinsdag

Ik moest nog een paar kleine dingetjes voor mijn blog en ik nam nieuwe foto’s voor mijn instagram. Het weer was echt prachtig vandaag. De lucht was strakblauw en overal waren heel veel mooie bloemen te zien, zoals deze madeliefjes. In de avond was het nog lekker warm, dus ik besloot om ervan te genieten en ging dus even buiten zitten.

Woensdag

Ik filmde een nieuwe video voor mijn (Engelstalige YT kanaal) in minder dan 20 minuten. Normaal maak ik weleens foutjes of kom ik niet helemaal uit mijn woorden, maar dit keer ging het echt heel goed. Ik zat in een heerlijke flow dus ik had het binnen een korte tijd het opgenomen en ge-edit. In de avond zag ik het Nederlands elftal tegen Schotland spelen, maar helaas was het een behoorlijk saaie wedstrijd. En even later merkte ik dat er een vleermuis voor mijn raam rond vloog. Dus ik denk dat ik ’s avonds wat voorzichtiger moet zijn als ik nog laat buiten wil zitten.

Ps; Kun jij de baby gans vinden op de middelste foto?

Donderdag

Donderdag was een warme dag. In de ochtend keek ik op mijn telefoon en voorspelden ze 24 graden, maar uiteindelijk werd het maar liefst 28 graden. Ze hadden ook onweer voorspeld, maar we kregen helaas zelf niets. Wel zag ik de bui in de verte hangen. En kijk hoe mooi deze bloemen zijn! Ze horen bij de bramen struik/fruitboom en kan ik niet wachten tot er bramen zijn.

Vrijdag

Weer een warme dag en waar ik werk is het binnen op sommige plekken maar liefst 30-40 graden. Dus ik was blij toen ik weer naar buiten kon en weer koelere lucht vond. Ik ging ook nog even gauw langs de supermarkt voor wat kleine dingetjes. Ik kocht deze koekjes bij de jumbo en het klinkt wel lekker (chocolade met karamel). Volgens de verpakking moet je ze dippen in de warme melk, maar ik drink geen melk. Dus ik eet het gewoon als een normaal koekje op. En ik kreeg deze sokken nog en dit is mijn favoriete paar met links en rechts. Ze zijn overigens ook bij de Jumbo te koop voor het EK.

Zaterdag

Op zaterdag werd ik vroeg wakker door de onweer, maar toen het was afgelopen ben ik toch maar terug naar bed gegaan. Ik had al slecht geslapen die nacht en was dus heel erg moe. De rest van de dag ook nauwelijks iets gedaan (wat ook heerlijk is) en heb ik vooral ‘Sweet Tooth’ op Netflix gekeken. Echt super schattig. Maar mijn zaterdag was best wel saai en ’s avonds viel ik ook heel vroeg in slaap.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *