My Happy Hippie week #3

my happy hippie week

Ik ben weer terug met mijn wekelijkse blog serie ‘My Happy Hippie week ‘. Dit keer begin ik op een zaterdag want ik wil jullie het prachtige uitzicht dat ik had met jullie delen. Zondag t/m dinsdag missen juist want die dagen waren echt gewoon te saai. Ik probeerde uit een dipje te komen.

Zaterdag

Zaterdag moest ik 25km heen en 25km terug fietsen om mijn eerste vaccinatie te krijgen. Okay, ik kon ook met het openbaar vervoer gaan, maar het was prachtig weer. Ik moest helaas wel langer wachten, want ik heb een voedsel allergie. Maar ik had 0 bijwerkingen uiteindelijk gekregen. Na mijn vaccinatie ging ik naar de bosbergtoren en het uitzicht was echt prachtig. Zeker een aanrader.

Woensdag

Woensdag was wel een oké dagje. Niet dat er iets heel spannends was gebeurd. Ik keek de film ‘Awake’ en ik moest werken. In de avond, na het werken, las ik een paar hoofdstukken uit ‘Truly, madly, like me’ van Jo Watson. En onze courgette plant begint ook eindelijk te groeien. Ik kan niet wachten om het te eten. Soms duurt het mega lang voordat het klaar is of de slakken hebben het dan inmiddels al helemaal op gegeten.

Donderdag

Ik vond deze wesp op het werk en hij was zeker 2-3 cm. Zo groot! Ik ben blij dat hij al dood was (waarschijnlijk door de enorme hitte in het gebouw). Anders was ik waarschijnlijk keihard weggerend. Ik ben zo bang voor wespen. Ik nam een prachtige spiegelfoto en las ‘Truly, madly, like me‘ uit. Ik heb genoten van het boek. Ik vind Jo Watson’s schrijfstijl zo fijn.

Vrijdag

Een nieuwe dag op het werk en ik hoorde dat ik deze zomer nog minder werk. Maar voordeel is dat ik wel mijn tijd in mijn blogs en alles kon stoppen. Dat is ook wel fijn. Kan ik wellicht een stuk vooruit werken. Ik moest ook nog even gauw wat snacks halen voor voetbalavondje op zondag. Dan moet Nederlands elftal weer spelen. Verder keek ik nog een aflevering van ‘The bold type’ op Netflix en las ik het eerste hoofdstuk van ‘Second first impressions’ van Sally Thorne.

Zaterdag

Ik werd wakker rond een uur of 8 en ging daarna naar de action/Hema. Ik had nog een cadeaukaart van de Hema, dus die wou ik gebruiken. Het voelde wel gek dat we nu geen mondkapje meer op hoeven in de winkels. Maar ik kocht een aantal leuke dingetjes. Daarna filmde ik wat voor mijn Engelstalige YouTube kanaal en werkte ik aan mijn blogs. Ik moet zeggen dat ik lekker productief was en dat gaf mij een heerlijk gevoel. Verder heb ik nog een beetje gelezen en voetbal gekeken in de avond. En ik kreeg nog van iemand een minion sleutelhanger

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *