Action en hema shoplog

Afgelopen maand was ik jarig en ik had nog een cadeaukaart van de Hema liggen. Dus ik besloot om die maar eens te gebruiken. Ik besloot eerst om naar de Action te gaan, want dat was alweer bijna een jaar geleden. Maar dit is mijn Action en Hema shoplog.

Action en Hema shoplog

action en hema shoplog

Ik ben heel snel door de Action heen gerend eigenlijk. Ik ga misschien in mijn vakantie er nog wel een keertje heen en dan bekijk ik alles rustig. Maar ik had even oordopjes nodig en een plateau. We zitten meer buiten, dus een soort van onderzetter voor eten en drinken is wel handig. Was al een tijdje op zoek naar zoiets, maar ze waren nooit mooi genoeg. Deze kwam ik tegen op de Action site en besloot hem ook te halen. Het heeft kleine zwarte pootjes eronder. En toen kwam ik deze mokken ook nog tegen. Ik ben een katten liefhebber en dus ook een liefhebber van leeuwen, tijger enzovoort. Deze twee mokken zijn zo schattig.

Ik had dus nog een cadeaukaart liggen van de Hema. Op de foto missen twee dingen: een schrijfblok voor mijn blog en een zak tortilla chips.
Verder kocht ik dus voornamelijk beauty producten: eau de toilette, scrunchies, dagcremé en een eyeliner, want ik ben een beetje aan het experimenteren met make-up. En ik kocht ook twee nagellakjes. De eerste is een perzikachtige kleur en die heet ‘Simply Peach’ en dat is nummer 006 van de collectie. De laatste is een paars/glitter nagellakje, deze heet ‘Pretend Purple’ en dat is nummer 952.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *