Sweet tooth | Seizoen 1

Titel: Sweet Tooth
Acteurs: Nonso Anozie, Christian Convery, Stefania LaVie Owen
Regisseur: Jim Mickle
Schrijver: Jim Mickle
Genre: Actie, Avontuur, Drama
Mijn beoordeling: 8.5/10

Kijk Sweet Tooth nu op Netflix.

Sweet Tooth

Opeens worden heel veel mensen ziek en het is een zeer dodelijke ziekte en veel mensen gaan eraan dood. Maar dat is niet het enige wat er op dat moment gebeurd. Want baby’s die net worden geboren rond die tijd, worden geboren als Hybride kinderen: Half mens, half dier. En iedereen geeft hun de schuld van het virus and willen deze hybride kinderen dood hebben. Gus is één van de hybride kinderen en hij probeert in leven te blijven.

Recensie

Oh wauw! Gus is echt zo ontzettend schattig zeg met die oortjes. Dat is alvast de eerste reden waarom je dit zou moeten kijken. Maar er zijn veel meer redenen waarom je deze serie moet kijken. Ik heb het echt gebingewatched in één weekend en het was echt geweldig.

De acteurs zijn geweldig en ik vind hun personages ook heel erg leuk. Ik vind Jepp/Grote man leuk, Ik vind Beer leuk en ik vind Wendy ook super schattig. Ze zijn allemaal geweldig. En dit verhaal is totaal niet voorspelbaar. De plot twists waren net zo geweldig. Ik zag dit ‘einde’ echt niet aankomen. Deze serie wordt met de minuut interessanter om naar te kijken. Gus probeert zijn moeder te vinden nadat zijn vader overlijdt en hij krijgt dan hulp van Jepp. Maar Jepp probeert hem ook te beschermen, want er is een kans dat zijn moeder overleden is door het virus. Maar het verhaal over zijn moeder was zo interessant en ik zag dat ook totaal niet aankomen.

De productie is ook fantastisch, het ziet er heel mooi uit op beeld. De visuals zijn erg goed en het verhaal is ook spannend en je kunt niet stoppen met kijken. Ik vind dat ze allemaal geweldig werk hebben afgeleverd als team en ik denk echt dat dit een grote Netflix hit wordt. Dit spreekt vast meerdere mensen aan en ik denk ook dat sommige kinderen dit erg leuk gaan vinden. Er zitten wel wat moord scenes in, dus wellicht niet geschikt voor elk kind. Maar voor elke volwassene kan ik dit in ieder geval aanraden. En begin met deze serie op een zaterdagochtend en niet voordat je naar bed gaat, want je wilt dit bingewatchen.

Blijkbaar is deze serie ook gebaseerd op een boeken serie, maar ik heb ook al verschillende mensen gezien die zeggen dat het totaal niet lijkt op de boeken. Dus ik weet nog niet of ik de boeken wil gaan lezen. Zal ik dan teleurgesteld worden?

Oké, ik noem nog één ding dat ik niet leuk vind aan deze serie. Het is namelijk veel te kort met slechts 8 afleveringen. Ik wil meer zien. Maar ik denk dat Netflix er wel aan werkt, want dit had overduidelijk een open einde en ik heb nog steeds enorm veel vragen na het kijken van het eerste seizoen. Ik wil weten hoe dit gaat aflopen. Maar ze moeten dit wel snel filmen denk ik, want kinderen worden soms heel snel groot. Ze zijn nu nog schattig maar wat als ze minder schattig zijn als ze ouder worden. Dat is het enige waar ik bang voor ben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *