Virgin River – Seizoen 1

Titel: Virgin river
Acteurs: Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Annette O’toole
Bedenker: Sue Tenney
Genre: Romantiek, drama
Lengte aflevering: 40 min
Mijn beoordeling: 9/10

Virgin River

Mel probeert haar oude leventje achter te laten in Los Angeles en vindt een baan in een klein dorpje ver weg. Dat dorpje heet Virgin River. De plaatselijke dokter vindt dat hij geen hulp nodig heeft in zijn praktijk, maar uiteindelijk accepteert hij haar hulp.
In de lokale kroeg/restaurant ontmoet ze Jack. Jack heeft ook heel erg veel meegemaakt. Hij heeft de meest afgrijselijke dingen gezien in Mosul en andere plekken waar hij naartoe moest met zijn leger. Maar omdat ze beide zoveel mee hebben gemaakt, groeien ze langzaam naar elkaar toe.

Recensie

Dit is de tweede keer dat ik deze serie kijk en ik vind het zo leuk! Ik denk dat deze serie wel telkens opnieuw kan kijken, want het is gewoon perfect. Maar deze keer besloot ik ook om een recensie te schrijven, want meer mensen moeten weten over deze serie.

Mel is een mooie vrouw, maar heeft ontzettend veel meegemaakt de afgelopen tijd en ze is toe aan een frisse start. Maar ze heeft nooit echt stilgestaan dat ze altijd haar verleden met haar meedraagt. En dat terwijl ze er niet aan wilt denken. Dat doet namelijk teveel pijn. In Virgin River heeft ze het dus niet makkelijk. Jack probeert haar te helpen en dat vind ik zo leuk aan Jack. Hij is altijd zo aardig tegen iedereen en helpt ze graag.

Mel en Jack worden meer dan goede vrienden, maar Mel weet niet of ze er voor klaar is. Maar Jack geeft haar de ruimte en tijd. Hij lijkt eigenlijk gewoon de perfecte man. Maar hij heeft ook zijn geheimen. Hij heeft veel meegemaakt en dat kun je ook wel zien. Ook al ontkent hij dat. Ik hoop dat hij wat opener wordt over zijn problemen in het tweede seizoen en misschien ook hulp zoekt.

Een ander verhaallijn dat heel interessant is, is die van Paige en Preacher. Paige heeft een groot geheim en Preacher ontdekt het uiteindelijk. Maar deze verhaallijn is best intens en erg spannend. Ik wil zeker meer van deze twee zien in het volgende seizoen.

En dan heb je nog Hope. Sommige mensen vinden haar leuk, sommige niet. Ik moet eerlijk zeggen dat ik haar echt geweldig vindt. Zij is degene die graag roddelt over iedereen en alles. Maar dat betekent dat ze geen geheimen kan houden. Maar ze is zo grappig.

Deze serie heeft eigenlijk alles: spanning, drama, romantiek, leugens en heel veel roddels. Ik kan echt niet wachten op het tweede seizoen, wat al dit jaar uitkomt. Ze hebben het in December gefilmd, net voor de corona crisis.

Deze serie is zeker een aanrader en wil je meer lezen over Virgin River, probeer dan eens de boeken te lezen. Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie, geschreven door Robyn Carr.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *