Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog! Ik zal mij even kort voorstellen: Ik ben Bettie en ik blog al jaren in het Engels, maar besloot om er een Nederlandstalige blog naast te starten. Al een tijdje wou ik een Nederlandse blog beginnen omdat ik soms producten wil reviewen, maar soms zijn het Nederlandse producten en dan hebben buitenlandse mensen er niet veel aan. Ook is het heerlijk om even in je eigen taal te schrijven. Ik merk dat ik in mijn eigen taal gewoon een stuk sneller tik.

Ik had al een Nederlandstalige blog, maar deze had dezelfde naam als mijn Engelstalige blog en dat was niet heel handig. Dus ik besloot onder deze naam verder te gaan. Deze naam heb ik wel vaker gebruikt vroeger en tot mijn verbazing was het ook nog steeds vrij.

Op mijn blog kun je de meest uiteenlopende dingen lezen. Ik houd echt van enorm veel dingen en dat deel ik dus ook heel graag. Maar je kunt onder andere boek recensies, reviews, persoonlijke stukjes, tips en tricks verwachten. Maar het allerbelangrijkste wil ik met dit stukje van het internet jou inspireren en de wereld misschien een beetje mooier maken.

Wil je mij ook op andere kanalen volgen? Dat kan! Ik heb ook een Instagram, TikTok en wellicht in de toekomst ook nog een YouTube kanaal.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *