My Happy Hippie week #1

Het is tijd voor de eerste editie van My Happy Hippie Week. In deze blog serie, krijg je een kijkje achter de schermen en in mijn privé leven (tot op een zekere hoogte). Zie dit als mijn dagboek, maar nu deel ik het met jullie. Deze week vierde ik mijn verjaardag, ik nam een momentje voor mijzelf en werkte veel aan mijn blog.

Dinsdag

Vandaag is het mijn verjaardag en werd ik alweer 29 jaar en natuurlijk moest ik dat ook vieren. Maar voor veel mensen was het een normale dinsdag en moesten ze gewoon werken. Dat is ook één van de redenen waarom ik het al eerder vierde. Maar ik had alsnog een fijne dag, kreeg leuke cadeaus inclusief deze leuke sokken en cadeaukaarten. Ik heb inmiddels al één van mijn cadeaukaarten gebruikt en daar kocht ik deze e-boeken van.

Woensdag

Ik moest weer werken maar voordat ik naar mijn werk ging, werkte ik aan mijn blog en andere social media kanalen. Ik denk dat ik uiteindelijk3 blog artikels schreef voor juni. En tegelijkertijd vroeg ik mij af wat dit aan mijn vetplant was. Ik dacht eerst dat ie een beetje in de war was en een nieuwe vetplant liet groeien. Maar nu denk ik dat het toch bloemen worden. Maar ik ben heel erg benieuwd. Heb deze plant al een tijdje en wist niet dat ie bloemen kon krijgen.

Donderdag

Mentaal gezien even een zwaar dagje en ik wist eigenlijk niet waarom. Maar toch de dag ‘overleefd’ en daar ben ik dankbaar voor. Ik nam een aantal foto’s voor mijn blog, ik kocht snacks bij de supermarkt inclusief deze zakken Lays chips in de smaken van Pizza Hut en Subway Teriyaki smaak. Ik vond de pizza hut erg lekker, maar ben benieuwd naar de Subway smaak. Ik eindigde de dag met het boek ‘Evvie Drake starts over’.

Vrijdag

Het wordt vanaf een stukje warmer en ook zonniger! Ik merkte meteen het verschil! Wat een heerlijk weertje. Vandaag werd ik wakker met een zonnetje. Ik had de zon echt een langere tijd niet meer gezien. En dit weer maakte mij blij en productief. Ik begon de dag met schoonmaken. Ik realiseerde door middel van zelfreflectie dat een aantal oude gewoontes terug waren gekomen. Dus daar besloot ik weer aan te werken. Soms heb je gewoon van die periodes dat even niet oplet en opeens in oude patronen terugvalt. Vrijdagavond is altijd mijn filmavondje en dit keer keek ik Blue Miracle. Mooie film

Zaterdag

De hele ochtend aan mijn blog(s) gewerkt en voor ik het wist was mijn ochtend voorbij en was het tijd voor lunch. Daarna hoorde ik verdrietig nieuws, dus ik besloot in plaats van te werken even tijd voor mezelf te nemen. Ik zat even rustig buiten, las een boekje en keek een aflevering van Good Witch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *