Diary #1: De ene waarin ze nieuwe doelen maakt voor September

Het is alweer bijna september en ik kan echt niet geloven hoe snel de tijd gaat. Het is overigens ook alweer een tijdje geleden dat ik op deze blog iets heb geschreven, maar ik probeer meer te schrijven in de toekomst. Augustus was een best aardige maand. Ik heb het gevoel dat mijn leven beter en beter wordt. Een reden daarvoor is dat ik momenteel veel aan mezelf en mindset werk. Ik kocht onlangs Gabrielle Bernstein’s book 40-day guidebook genaamd ‘May cause miracles’ en elke dag krijg je opdrachten om aan jezelf te werken. Tot nu toe helpt het mij best aardig om meer op de positieve dingen te lezen. Hiervoor kon ik soms wel heel erg negatief zijn en voelde ik mij gestresst, boos en geirriteerd. Maar daar was ik zo klaar mee, dat ik nu aan mijzelf werk.

Het is ook de laatste zondag van augustus. Het voelt zo gek dat de zomer nu zo goed als voorbij is. Ene kant ook wel jammer, want we hebben opzich veel regen gehad. Al vond ik deze zomer best wel prima aangezien het wel lekker warm was. Het moet ook niet te heet worden in de zomer, want anders kun je helemaal niets meer ondernemen. Maar aan de andere kant ben ik ook wel blij dat de zomer voorbij is, want dat betekent dat de mooiste tijd van het jaar eraan komt. De herfst is echt zo’n heerlijke knusse zomer en het is nog niet té koud buiten. En vergeet Halloween niet. Maar dat duurt nog even.

Nieuwe doelen voor September

Normaal zou ik veel binnenshuis doorbrengen vanwege de regen en wind, maar dit jaar ga ik het toch anders doen en meer wandelen. Ik heb ook voor mezelf een lijstje gemaakt met de dingen die ik wil doen deze maand en ik heb er nu al zin in.

– Volg de dagelijkse cursus en werk aan mezelf en mindset. Het gaat mij net niet lukken om de gehele cursus al af te ronden in september, dus het doel is om nog beter in mijn vel te zitten dan ervoor.
– Koop een paraplu
– Wandelen. Ik wil dagelijks meer gaan wandelen. Daarom wil ik dus ook even een paraplu gaan kijken, zodat ik nog steeds naar buiten kan gaan als het regent.
– Bak/maak iets veganistisch. Herfst is echt het bakseizoen en daarom wil ik ook iets gaan maken en ik wil meer veganistische dingen uitproberen.
– Connect met andere mensen/bloggers. Normaal ben ik alleen gefocust op het maken van blogartikelen (voornamelijk voor Engelse blog), maar ik wil ook meer connecties maken in deze wereld.
– Maak een schema voor bloggen en andere social media kanalen en eraan vasthouden!
– Koop cadeautjes voor mijn vaders verjaardag
– Zondagmiddag = filmmiddagje. Ik had eerst altijd een filmavondje op de vrijdagavond, maar ik probeer geen schermen meer te gebruiken in de avond.
– Zorg ervoor dat de lampjes op fiets nog werken. Het wordt weer donkerder en dus moet ik even nog kijken of mijn fietslampjes het nog doen. Wil natuurlijk liever geen boete krijgen.

Dit zijn de dingen die ik wil gaan doen in september. Ik heb verder nog geen idee wat er de rest van de maand gaat gebeuren. Ik doe dingen vaak spontaan. Ik wil nog wel een keer gaan shoppen voor de herfst, maar wanneer dat gebeurd weet ik nog niet. Kan ook zomaar zo zijn dat ik nog even een maandje wacht.

Wat zijn jouw doelen/plannen voor september?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *